Inregistrare  |  Autentificare  |  Recuperare parola        
 
EXPERTI CONTABILI
CONSULTANTI FISCALI
AUDITORI


Calendar fiscal
Curs valutar

Curs valutar valabil sambata, 21 aprilie 2018

EUR 4.6606  
GBP 5.3294  
USD 3.7886  
CHF 3.8902  


Newsletter
Inscrie-te la newsletter si vei primi e-book-ul...
Introduceti in casuta de mai jos adresa dvs. de email pentru a primi newsletterul nostru.Da mai departe!
Despre noi

“If I was down to my last dollar, I’dspend it on public relations.” Bill Gates

SC INTEGRATED COMMUNICATION SOLUTIONS SRL-D a fost infiintata in martie 2011, de catre o echipa tanara, formata din doi economisti si un specialist in Relatii Publice, dornici de a impartasi experienta lor in domeniile in care profeseaza.

Proiectul fost printre primele aprobate in cadrul "Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri", program initiat si derulat prin intermediul Agentiei pentru implementarea proiectelor si programelor pentru IMM-uri.

Viziune:

Intr-o societate mult prea preocupata de a-si indeplini activitatile punctuale, uitam de fapt sa comunicam si sa relationam. ICS crede in « puterea « comunicarii si considera ca o afacere de succes este cea condusa dupa un plande comunicare integrata, organizat strategic.

Misiune:

In prezent, prin intermediul proiectului Portalfinante.ro, membrii echipei ICS isi propun sa aduca la un loc cererea si oferta de servicii in domeniul auditului, al expertizei contabile si al consultantei fiscale.

Astfel, oamenii de afaceri vor intalni cei mai potriviti auditori, experti contabili sau consultanti fiscali din zona lor de interes care să ii ajute să iși administreze durabil afacerea.

Dumneavostra, adevaratii profesionisti in domeniul financiar-contabil veti beneficia de consiliere in procesul de comunicare, promovare a companiei dumneavoastră.

Dupa cum bine stim in societatea in care traim, cine detine informatia, detine puterea.

Noi nu va promitem "puterea", dar putem sa va ghidam pasii spre o comunicare eficienta, in mediul online, cu potentialii sau actualii dumneavoastra clienti.

Servicii oferite:

Portal Finante.rovine in intampinarea nevoilor agentilor economici care activeaza in Romania, dar și a profesionistilor din domeniul financiar-contabil.

Agenții economici - pot întâlni pe website-ul PortalFinante.ro cele mai bune firme de contabilitate, audit financiar sau consultanța fiscala din fiecare județ.

Societătile de contabilitate, audit financiar, consultanță fiscalăbeneficiază de servicii de promovare si consultanta in domeniul comunicarii online.

Obiectiv

Desi se afla la inceput de drum, Integrated Communication Solutions doreste sa creasca alaturi de dumneavoastra, iar PortalFinante.ro sa devina comunitatea companiilor de top în domeniul financiar-contabil.

 
portal financiar     audit     contabilitate     consultanta     cum ma abonez     despre noi     contact harta site
Site-uri partenere: Certificare Bilant - Certificare Declaratie 101 alexdinu.ro trainingurispecializate.ro termeni si conditii     copyright © 2011 Portal Finante
  Web design:Web design Bucuresti