Inregistrare  |  Autentificare  |  Recuperare parola        
 
EXPERTI CONTABILI
CONSULTANTI FISCALI
AUDITORI


Calendar fiscal
Curs valutar

Curs valutar valabil sambata, 21 aprilie 2018

EUR 4.6606  
GBP 5.3294  
USD 3.7886  
CHF 3.8902  


Newsletter
Inscrie-te la newsletter si vei primi e-book-ul...
Introduceti in casuta de mai jos adresa dvs. de email pentru a primi newsletterul nostru.Da mai departe!
Descrierea proiectului

SC INTEGRATED COMMUNICATION SOLUTIONS SRL-D a fost infiintata de catre o echipa alcatuita din economisti si specialisti in comunicare, avand scopul de a oferi servicii de promovare pentru expertii contabili, consultantii fiscali si auditorii din Romania.

Viziunea ICS este de a asigura clientilor un avantaj concurential care sa ii ajute la implementarea procesului dezvoltarii durabile a afacerii.

Misiunea firmei este de a servi nevoile comunitatii in mod onorabil, prin furnizarea clientilor nostri de servicii de promovare online, la un nivel profesionist si la un pret avantajos.

Totodată, scopul este de a aduce laolalta cererea si oferta de servicii profesionale din domeniile auditului, fiscalitatii si contabilitatii.

Oferta noastra se adreseaza unui segment de public restrans. Dorim ca PortalFinante.ro sa fie recunoscuta drept comunitatea companiilor de top din domeniul financiar-contabil. Astfel, doar cate 5 experti contabili, contabili autorizati si consultanti fiscali, auditori din fiecare judet vor fi promovati prin intermediul site-ului (cate 30 pentru Bucuresti).

Locurile sunt limitate, in conditiile in care numarul concurentilor dumneavoastra este foarte mare si in continua crestere: in prezent exista peste 4100 consultanti fiscali PFA si peste 430 firme de consultanta, peste 2500 auditori si aproape 50000 experti contabili.

Fiecare client va beneficia de o pagina cu informatii personale, cu date de contact, o prezentare a companiei si un link catre propria sa pagina de web.

Daca aveti nevoie de consiliere in alcătuirea prezentarii pentru firma dumneavoastra, va suntem alaturi.

De altfel, oricand doriti sa comunicati informatii noi sau importante despre firma dumneavoastra, echipa ICS va sta la dispozitie pentru a gasi modalitatea cea mai potrivita in a realiza comunicarea.

Nu uitati, imaginea pe care o comunicati in mediul online este prima carte de vizita!

Suntem convinsi ca alegeti intotdeauna ce este mai bine pentru afacerea dumneavoastra si va asteptam alaturi de noi!

Echipa PortalFinante.ro

 
portal financiar     audit     contabilitate     consultanta     cum ma abonez     despre noi     contact harta site
Site-uri partenere: Certificare Bilant - Certificare Declaratie 101 alexdinu.ro trainingurispecializate.ro termeni si conditii     copyright © 2011 Portal Finante
  Web design:Web design Bucuresti