Inregistrare  |  Autentificare  |  Recuperare parola        
 
EXPERTI CONTABILI
CONSULTANTI FISCALI
AUDITORI


Calendar fiscal
Curs valutar

Curs valutar valabil sambata, 21 aprilie 2018

EUR 4.6606  
GBP 5.3294  
USD 3.7886  
CHF 3.8902  


Newsletter
Inscrie-te la newsletter si vei primi e-book-ul...
Introduceti in casuta de mai jos adresa dvs. de email pentru a primi newsletterul nostru.Da mai departe!
ECHIPA

Initiatorul activitatii Melinte Roxana-Elena este un specialist in Relatii Publice si comunicare. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, un program de masterat, iar in prezent urmeaza cursurile Scolii Doctorale in Stiintele Comunicarii.

Prezinta, de asemenea, o experienta de 5 ani in domeniul Customer Care, in companii multinationale, lucrand cu importanti agenti economici internationali din domeniile telecomunicatii si IT.

Pregatirea profesionala si experienta sa va pot fi de folos atunci cand aveti nevoie de consultanta in procesul de comunicare pentru compania dumneavoastra.

Popa Nicolaie-Marius - economist, auditor, consultant fiscal

Absolvent al Academiei de studii Economice, Bucuresti, membru CECCAR, CAFR, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar - contabil ofera asistenta in domeniul financiar pentru Integrated Communication Solutions si implicit pentru PortalFinante.ro

Experienta indelungata, cunostintele consistente acumulate in urma colaborarii cu importanti operatori economici din Romania il recomanda pentru a ne oferi asistenta in comunicarea informatiilor utile despre legislatia din domeniul fiscal, despre cazuri contabile, solutii de audit, servicii de consultanta fiscala.

Melinte Ovidiu - economist, specialist marketing online

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar - bancar, acumulata in perioada in care a lucrat pentru importante institutii bancare din Romania, s-a alaturat echipei in iulie 2011.

In cadrul Integrated Communication Solutions ofera consultanta in domeniul marketing online, asigurandu-se ca PortalFinante este intotdeauna in primele cautari si ca dumneavoastra veti avea parte de cele mai eficiente servicii de promovare online.

 
portal financiar     audit     contabilitate     consultanta     cum ma abonez     despre noi     contact harta site
Site-uri partenere: Certificare Bilant - Certificare Declaratie 101 alexdinu.ro trainingurispecializate.ro termeni si conditii     copyright © 2011 Portal Finante
  Web design:Web design Bucuresti