Inregistrare  |  Autentificare  |  Recuperare parola        
 
EXPERTI CONTABILI
CONSULTANTI FISCALI
AUDITORI


Calendar fiscal
Curs valutar

Curs valutar valabil marti, 24 aprilie 2018

EUR 4.6516  
GBP 5.3161  
USD 3.8120  
CHF 3.8973  


Newsletter
Inscrie-te la newsletter si vei primi e-book-ul...
Introduceti in casuta de mai jos adresa dvs. de email pentru a primi newsletterul nostru.Da mai departe!
S.C. EXCELENT AUDIT SRL

Data inregistrare: 2012-12-27 03:52:00
Tip firma: audit
Judet: Bucuresti
J: J40/3911/2009   *   CUI: RO25336333
Persoana de contact: Jenica Luca
Adresa: str. Crinul de Padure, nr.2, bl.F2, sc.2, et.3, ap.34, sector 6.
Telefon: 0726.280.768
Fax: ---
E-mail: jenica_luca@yahoo.com
Website: ---

Descriere:

Firma audit Bucuresti- Servicii audit financiar 

S.C. EXCELENT AUDIT SRL presteaza urmatoarele tipuri de servicii: A. Audit financiar extern si servicii conexe, audit statutar al agentilor economici, audit financiar intern, auditul fondurilor europene si audit special B. Servicii de contabilitate, intocmirea si prezentarea situatiilor financiare, verificarea si certificarea situatiilor financiare C. Consultanta financiar-contabila, fiscala si consultanta generala: management, plan de afaceri, intocmirea declaratiilor fiscale D.Analiza economico-financiara , studii de fezabilitate, cash-flow. E.Cursuri de pregatire si formare profesionala

Societatea este condusa de catre doamna Luca Jenica, auditor financiar si trainer, certificata CAFR si CNFPA, profesionist cu experienta de peste 25 ani in domeniul economico-financiar si peste 15 ani in functii de conducere, in societati comerciale din mediul privat, in sfera productiei, comertului si serviciilor, cu capital roman si strain.

EXCELENT AUDIT organizeaza cursuri practice de specialitate pentru studenti ai facultatilor economice precum si pentru economisti, proaspat absolventi ai institutiilor de invatamant superior, imbinand metode moderne de predare, interactive, cu experienta profesionala a trainerilor. La finele cursurilor participantii beneficiaza de recomandare in mediul privat,in baza evaluarii finale. De asemenea societatea colaboreaza cu traineri cu experienta in audit, membri CAFR, precum si cu specialisti din Ministerul de Finante organizand cursuri de specialitate si pentru auditorii aflati la inceputul carierei.

 Serviciile oferite de EXCELENT AUDIT sunt de  buna de calitate iar tarifele practicate sunt adaptate la condiitiile pietei financiare din Romania. 

 

 
portal financiar     audit     contabilitate     consultanta     cum ma abonez     despre noi     contact harta site
Site-uri partenere: Certificare Bilant - Certificare Declaratie 101 alexdinu.ro trainingurispecializate.ro termeni si conditii     copyright © 2011 Portal Finante
  Web design:Web design Bucuresti